Kako su ove djevojke odlučile da nađu dečka, što reći na ovo ?

1 Comments
Tehnologija danas uistinu ima veliki uticaj na nas zivot. Danas se preko neta uspostavljaju novi prijateljski,ljuboavni odnosi i sl. Danas se preko interneta odvija druženje uglavnom. 
Veoma je teško naići na muškarca koji će sasvim slobodno i sa puno samopouzdanja da priđe djevojci kada mu se svidi, uglavnom se sve to svodi na '' kako se zove ona djevojka da je dodam na fejsu, instagramu '' i sl  Postoje i stranice na fejsu pod nazivom spotted koje pomazu u potrazi za potencijalnom djevojkom ili deckom koji vam se svidi. Kako god tehnologija mladima uveliko pomaže, pa su neke djevojke odlučile da pronađu momka i na ovaj način. Da li je ovo ok ili nije prosudite sami. Da li su njihovi zahtjevi skromni ili nisu ? Komentarišite i dijelite. 
Hvala :D 




Djevojka broj 1. 
Kaže da ima 19. godina, studira, preko klipova trazi decka, odlucila je da se blamira ako je to jedini nacin da pronadje muskarca, ali da li je bila malo previse iskrena u nekim stvarima? Mozda je to ipak previse za upoznavanje , ili se slazete s tim sto je rekla ( imam kurije oci, bubuljice na dupe, opustena i sirokih shvatanja ) 



Djevojka br 2 .  je djevojka koja je pobrala naše simpatije, jer ona od dečka zahtijeva u potpunosit sve, tvrdeći kako muškarci trebaju da drze zenu kao kap vode na dlanu. 








You may also like

1 komentar:

  1. Tinting Titanium Screw Set for GleyLeeds and Lancaster
    Tinting Titanium Screw Set for titanium flask GleyLeeds and Lancaster, Lancaster, United Kingdom. Tinting Titanium Screw used ford fusion titanium Set with 2 Screws titanium i phone case will hold silicone dab rig with titanium nail all metal screws and will protect all does titanium set off metal detectors

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.